XIV Hercegnovski strip festival održaće se od 4. do 9. septembra po ustaljenom formatu i na dobro poznatim lokacijama. Biće to jedini strip festival u Evropi i jedini kulturni događaj u Herceg Novom koji se uprkos pandemiji održava u neizmijenjenom obliku. Sve lokacije i svi programi biće prilagođeni aktuelnim mjerama za sprječavanje širenja epidemije.

XIII Hercegnovski strip festival održaće se od 6. do 11. septembra na više lokacija u Herceg Novom. Kao i uvijek Hercegnovski strip festival spremio je izuzetno bogat program ispunjen izložbama, radionicama, predavanjima, crtanjem za fanove, žurkama i berzom stripova. 

XII HSF

Dvaneseto izdanje Hercegnovskog strip festivala je na programu od 7. do 12. septembra. Lista specijalnih gostiju nikad duža, predvođena novoproglašenim ambasadorom HSF-a, William Simpson-om.

Manifestacija XI Hercegnovski strip festival održaće se od 1. do 6. septembra na više lokacija u Herceg Novom. Kao i uvijek Hercegnovski strip festival spremio je izuzetno bogat program ispunjen izložbama, radionicama, predavanjima, crtanjem za fanove, žurkama i berzom stripova. Više od 20 strip umjetnika će i ove godine biti gosti HSF-a, a prvi umjetnici koje sa ponosom najavljujemo su: R. M Guera, Roger Ibanjez, Toni Fejzula, Goran Sudžuka i Valerio Held, ali i mnogi drugi čija imena očekujte uskoro!